iTree Canopy keeps reverting to 0 Longitude 0 Latitude

Post here questions, comments, and suggestions about the general i-Tree project. To avoid duplication, please be sure to check the i-Tree website and the FAQs before posting. Relevant topics include background, purpose, requirements, hardware, installation, training and events.

Moderators: i-Tree Support, i-Tree Team

Post Reply
dave_lofthouse
Posts: 2
Joined: Wed Nov 21, 2012 9:51 am

iTree Canopy keeps reverting to 0 Longitude 0 Latitude

Post by dave_lofthouse » Wed Nov 21, 2012 9:57 am

Reached high numbers in a survey, then got map at 0 latitude, 0 longitude and cannot progress past that.

Previous entrys still accessible.

Please help!
JonRobinson
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 6:45 am

Post by JonRobinson » Thu Nov 22, 2012 7:46 am

when you click on previous entries, do you go to the location on the map?

if you then zoom out, do you see the red outline of the original shp file?

Has anyone else had this issue?
dave_lofthouse
Posts: 2
Joined: Wed Nov 21, 2012 9:51 am

0 longitude 0 latitude

Post by dave_lofthouse » Thu Nov 22, 2012 9:33 am

Yes Jonathan, If I go to a previous entry I'm taken to the correct point on the aerial view and if I zoom out, the shape file boundary is there.
azelaya
i-Tree Team
Posts: 348
Joined: Fri Jun 27, 2008 10:50 am

Canopy survey limit issue

Post by azelaya » Mon Nov 26, 2012 9:04 am

We are currently investigating this issue. We were unable to replicate the problem in testing with the canopy project file. We were able to create and save new survey points. We are now looking at other potential causes and will post findings accordingly.
A member of the i-Tree Team
Post Reply